Dr. Sherif Sousa the new chairman for EL Nasr Mining Company

Sherif Sousa

Dr. Medhat Nafei the new chairman of the Holding Company for Metallurgical Industries has appointed Dr. Sherif Sousa as the new Chairman for EL Nasr Mining company . According to the statement of the holding company today, Dr. Sherif Mohamed Ahmed Sousa holds a PhD in Geology at Ain Shams University in 1992 and held a number of important positions, including Chairman of the Board of Directors of Mineral Resources Authority in 2004 and Chairman of the Holding Company for Natural Gases (EGAS) In 2012.

عين الدكتور مدحت نافع الرئيس الجديد للشركة القابضة للصناعات المعدنية الدكتور شريف سوسة رئيساً جديداً لشركة النصر للتعدين. وفقا لبيان الشركة القابضة الدكتور شريف محمد أحمد سوسة حاصل على درجة الدكتوراه في الجيولوجيا في جامعة عين شمس في عام 1992 وشغل عددا من المناصب الهامة ، بما في ذلك رئيس مجلس إدارة هيئة الموارد المعدنية في عام 2004 ورئيس مجلس الإدارة الشركة القابضة للغازات الطبيعية  في عام 2012.

Leave a Reply

%d bloggers like this: